Betere Trader

Keer op keer ben ik vroeg: “Hoe kan ik een betere trader”. Keer op keer word ik herinnerd aan wat er werkelijk versterkt mijn eigen handel succes. Het starten van een trading tijdschrift. Een tijdschrift is een geweldige manier om bij te houden wat je leert, wat je doet en hoe je het maken van uw beslissingen te houden. Als u wilt onthouden wat het was over waarom dat een van de handel was zo freaking geweldig alles wat je hoeft te doen is terug in je dagboek te zien. Ik weet dat een van de belangrijkste dingen die ik opgedaan met mijn dagboek was www.optiesonline.com verantwoording. Als ik schreef het op, en maakte een handel op was ik verantwoordelijk. Ik merkte dat ik schuwt van riskant, minder waarschijnlijk ambachten en gissingen en mijn kans op succes aanzienlijk verbeterd. Dan, nadat ik begonnen met bloggen en het zetten van mijn ideeën op het web voor iedereen en hun moeder om te zien ik kreeg echt goed, omdat ik zeker als de hel niet willen niets doms doen hier.

How To Start A Trading Journal

Het starten van een tijdschrift is zoals alles, hoef je alleen maar om het te doen. Het maakt eigenlijk niet uit, zolang je het bijhouden van jezelf. De makkelijkste en eenvoudigste methode is om de standaard samenstelling notebook, potlood en schrijf het op. Natuurlijk, in de huidige dag en leeftijd je net zo goed gebruik maken van je computer om het te doen. website Begin met het opschrijven van wat uw strategie is. Is gebaseerd op de fundamentals, technische analyse of beide? Welke indicatoren gebruikt u en hoe gaat u een signaal af te leiden? Nadat dit is vastgelegd, dan kunt u de taak van het eigenlijk op zoek, te wachten en de handel op dat signaal te beginnen. Als je er een ziet, maak uw handel en opschrijven wat je hebt gedaan, wat je gekocht, http://www.optiesonline.com/iq-option/ wat de signalen waren, wat je denkt dat de risico’s zijn, wat uw doelgroep is en vooral follow-up met hoe het bleek.

Echt een geweldige plek om een trading tijdschrift te beginnen is op een forum. Forum zijn het hart en de ziel van sociale handel, handel tijdschriften het leven bloed. Het forum hier op BinaryOptions.net is een geweldige plek om te beginnen. Het eerste wat je hoeft te doen is samen met een eenvoudig teken up die is volledig gratis. Eenmaal in het forum ga naar deTrading Journals schroefdraad en een nieuwe te beginnen. Kies uw naam zorgvuldig het zal zijn hoe andere handelaren vind je. Uw naam, iets over je strategie of voorkeur actief zijn altijd goede keuzes. bron Dan alles wat je hoeft te doen is beginnen.Enkele ideeën voor een paar van uw eerste berichten onder meer zaken als wie je bent, de basis van uw strategie, en hoe u van plan bent om uw account te beheren. Een heel belangrijk ding om ons te laten weten allemaal dat is je doel, bent u een newbie probeert op je voeten te krijgen of bent u een ervaren handelaar die wil een sociaal volgende te bouwen. Daarna komt het neer op het toevoegen van nieuwe berichten op een dagelijkse of week tot week basis, afhankelijk van hoe je de handel en uw tijd. Alles wat je leert en natuurlijk al uw handel ideeën.

Voordelen van een Trading Journal

Ik heb al op over hoe het bijhouden van een dagboek maakt me verantwoordelijk. Als ik schrijf het dan is dat wat ik deed, het is wat ik doe en ik moet leven. Het is niet zo slecht als het verliezen van geld voor de echte (die toevallig ook van tijd tot tijd), want je kon gewoon negeren of wissen. Het echte voordeel van een trading tijdschrift, en de manier waarop het helpt u om te groeien, is dat het u toestaat om uw eigen theorieën te ontwikkelen, ideeën te verduidelijken en te leren van wat je doet. Na het observeren van een evenement, het kennis nemen van het, het vormen Lees hier op deze pagina van een mening, het schrijven van het naar beneden en om dat te doen over en weer zul je in staat om je gedachten te verduidelijken, aan te scherpen uw ideeën en één worden met de markt. Ik kan u niet zeggen hoe vaak ik heb gezien iets gebeuren in de markt, kennis genomen van het met ideeën of vermoedens alleen maar om mijn gedachten werkelijkheid worden. Ik bedoel niet dat de markt lees mijn gedachten, meer als ik lees de markt en het was vanwege de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse waarnemingen die opgeteld om de winst in mijn hoofd.

Het eindresultaat

Het eindresultaat van het houden van tijdschrift is in staat om de handel met een moeiteloze bediening. Ik heb er alle vertrouwen in mijn analyse vertrouwen in mijn beheer van geld en vertrouwen in de markt. Ik heb geen zorgen te maken over wat er gaande is, want ik weet wat er gaande is. Wanneer de markt maakt een knie ruk reactie op nieuws dat ik weet dat het voor wat het is en kopen in het zonder zich zorgen te maken of ik goed of fout. Mijn trading tijdschrift heeft mijn verheven tot het niveau van een professional. Lees meer over mij en mijn trading journal hier Trading With The Geek.