Volatiliteit

Volatiliteit is je vriend. U kunt dit niet realiseren, maar het is. Veel handelaren en beleggers, de meeste in feite, zal uit de weg volatiliteit omdat het impliceert risico, frustratie en verlies. Het ding is, voor een korte termijn handelaar en / of de markt speculant volatiliteit is iets wat je nodig hebt. Volatiliteit is niets meer dan de markt beweging. optiesonline.com biedt alles Het duurt beweging markt winsten, hetzij negatief of positief te maken, en deze winst om te zetten in pips en winst voor ons. Een minder volatiele markt kan veiliger zijn, maar je zult niet zo veel geld de handel in het. In feite kan je geld verliezen de handel op korte termijn posities in een niet-volatiele markt. Om de volatiliteit te begrijpen, waarom het is je vriend en hoe je het moet omarmen zal ik bij het begin beginnen.

Volatiliteit kunnen meerdere betekenissen hebben, meestal met een negatieve connotatie, maar de basis definitie in termen van handel is dat het is gewoon de hoeveelheid beweging een bestand maakt in één dag, of over een bepaalde periode. Dit is logisch als je bedenkt dat de standaard definitie is iets “die snel en met onvoorspelbare karakter kunnen veranderen”. De volatiliteit in de markt ten aanzien kan de huidige, achter- of vooruit te kijken hier zijn. Het is gemakkelijk om te kijken op een grafiek en vertellen welke activa volatieler dan de ander zijn. Een troef die 1% of meer op een dag verplaatst naar de dag of week tot week basis wordt gezegd dat het meer volatiliteit dan een die alleen beweegt door een 0,25% op een dagelijkse basis te hebben. Deze beweging kan positief of negatief zijn, is de volatiliteit niet van richting rekening gehouden met alleen het nettobedrag van de beweging. In termen van de markt de mate van volatiliteit wordt gedacht dat het bedrag van check mijn referentie de risico’s op de markt aanwezig te vertegenwoordigen. Een hogere volatiliteit troef is meer kans om te bewegen, in beide richtingen, waardoor het meer kans om te eindigen in het geld als je de juiste te kiezen en minder waarschijnlijk in die u kiest richting verkeerd.

Waarom is Volatiliteit Wenselijk

U wilt volatiliteit, zodat de activa die u zet de handel. Als u een signaal neem je niet wilt dat de markt te kwijnen, zijwaarts bewegen, of neem een lange tijd om een winst te produceren. Als een korte termijn handelaar wachten kost u geld. Het kost je aan verloren kapitaal, maar het kost je ook verloren transacties. Denk er eens over als dit. Er is een meer volatiel en een minder volatiele activa. U kiest ervoor om de minder volatiele één handel, want het is “veiliger”. Omdat het minder beweegt, en op basis van uw analyse, u ervoor kiezen om een dat is interessant nieuw onderzoek van een maand te gebruiken. Nu, je wacht op een signaal te verschijnen en een optreedt triggering u aan de handel in te voeren. U koopt uw positie en nu moet je wachten tot 30 dagen, 30. Nu, met de andere beleggingscategorieën, de meer risicovolle hogere volatiliteit troef, verschijnt het exact hetzelfde signaal maar komt met een tijdshorizon van één week. Dit betekent dat u zou hebben gekregen in en uit de handel maar liefst vier keer in dezelfde periode zou u de minder risicovolle handel te houden.

Vluchtige Activa kan leiden tot een explosieve winst

Hogere volatiliteit vermogen verhogen uw kansen te profiteren op een andere manier. Activa die meer bewegen zal verder te gaan in het geld dan degenen die dat niet doen. Ik weet dat dit binaire handel dus het maakt niet zo veel uit, maar hoe vaak heb je een vak ingevoerd alleen maar om het te verliezen gewoon omdat het niet ver genoeg te verplaatsen naar het geld om het verschil tussen de huidige prijs en de prijs te dekken waar uw optie is verkocht? Dit geldt met name voor 60 seconde en andere soorten snelheid transacties waarbij het verschil tussen het losmaken en winnen tot slechts een of twee pip kunnen komen. De keerzijde is dat de hogere volatiliteit activa verliezen net zo gemakkelijk als die winst kan produceren. Een truc is om te zoeken naar optiesonline een hoge volatiliteit activa die worden trending. Dit zal zeer uw resultaten te verhogen en niet een bullish of bearish trend, maar een trend vereisen. Als u kunt verwachten een aanwinst te bewegen in een bepaalde richting, en voor een zekere mate kan je trades maken met een zeer hoge waarschijnlijkheid van het verplaatsen in uw richting ver genoeg om je in het geld te houden, ongeacht de korte termijn pullback het actief kan ervaring.

Hoe ik Apply volatiliteit Trading

Deze ideeën en theorieën kunnen worden toegepast op een enkel actief. In de loop van de seculiere, primaire, secundaire en korte termijn schommelingen op de markt van de gemiddelde activa, of het nu een aandeel, een grondstof of een index, zal een periode van meer of minder volatiliteit hebben. Dit kan worden aangedreven door een breed scala van factoren, maar kan worden benut door slimme handelaren. Wanneer de volatiliteit laag is, gebruiken meer vervallen, maar ook op zijn hoede voor pieken in volatiliteit. Wanneer de volatiliteit hoog is kunt u kortere termijn verstrijken gebruiken en als je echt goed bent u in staat om de dag te nemen naar marktdag schommels zoals we hebben de laatste tijd ervaren zijn.